בת שנה וחצי כאבי שרירים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/06/2020 | 21:46 | מאת: יהלי

שלום בתקופה האחרונה נראה שביתי בת השנה וחצי סובלת מכאבי שרירים ( לפחות ככה זנ נראה). היא הולכת יחפה ופתאום מתחילה לבכות, מתיישבת, אוחזת בכף רגל ובוכה. ממש מצביעה שכואב לה ואומרת איה . כשאני נוגעת היא לא מתלוננת אבל זה חוזר על עצמו מספר רב של פעמים. היום גם שמתי לב במהלך האוכל שפתאום החלה לבכות והיד שלה כאילו נתפסה (לא הזיזה אותה הואצבעות היו במנח מוזר). אני אשמח לשמוע מה דעתך זה אומר ולמה זה קורה ועם מי כדאי לדעתך לבדיקה (רופא ילדים או אורטופד).תודה מראש על העזרה.

סביר להניח שזה לא משהו רציני אך כדאי להיבדק, קודם כל לרופא הילדים ולשמוע לדעתו האם יש צורך ברופא נוסף (אורתופד או נוירולוג)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים