תינוק שעובר שלבי התפתחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/01/2003 | 12:33 | מאת: מירב

יש לי ילד בן 9 חודשים הוא יושב שמושיבים אותו וזוחל אחורה הוא גם מתהפך לשני הכיוונים לבד הוא כל הזמן רוצה לעמוד אך לפי היציבה אפשר לראות שהוא לא בשל לעמוד העם יש איזו שהיא הדרכה בנושא ויש אפשרות לקבלה כדי לגרום לילד לחזק את כפות הידיים שלו שדרכם יוכל לזחול ולשבת משכיבה באופן עצמאי אשמח על התשובה המהירה מירב

24/01/2003 | 23:04 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

זה לא מעשי. הילדים עוברים שלבי התפתחות באופן אוטומט ועד שתלמדי אותו הוא כבר ילמד לבד.

08/02/2003 | 17:50 | מאת: רונן בר

דר. לב-אל אני ומיטל הורים לילדה בת 9 חודשים. ביתנו אובחנה כהיפוטונית עקב הסימטומים שיובאו להלן: 1- לא נעמדת על 4 2- לא מתהפכת 3- לא זוחלת אם כי מרימה את בית החזה ונעמדת (נועלת ברכיים) עם תמיכה. אנו נמצאים בתהליך פיזוטרפי, שלטעמי אינו עוזר די הצורך. מה עלינו לעשות והאם הסטייה הקיימת היר חריגה מאוד או בטווח חריגות מקובלץ

08/02/2003 | 17:50 | מאת: רונן בר

דר. לב-אל אני ומיטל הורים לילדה בת 9 חודשים. ביתנו אובחנה כהיפוטונית עקב הסימטומים שיובאו להלן: 1- לא נעמדת על 4 2- לא מתהפכת 3- לא זוחלת אם כי מרימה את בית החזה ונעמדת (נועלת ברכיים) עם תמיכה. אנו נמצאים בתהליך פיזוטרפי, שלטעמי אינו עוזר די הצורך. מה עלינו לעשות והאם הסטייה הקיימת היר חריגה מאוד או בטווח חריגות מקובל.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים