שאלה בקשר לשבר אולקרנון מרפק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/05/2020 | 00:25 | מאת: נועם

דר' שלום. באוקטובר האחרון, יום כיפור, נפלתי מהאופניים ונמצא אצלי שבר אולקרנון במרפק ימין. לאחר כיומיים נותחתי בבית החולים איכילוב. השבר קובע בעזרת שני מסמרי נירוסטה וחוט. היום, היד עם הברזלים נתקעה חזק בקיר, בטעות כמובן, לא הרגשתי כאב חזק, אבל אני מרגיש כמו בליטה קטנה ליד באזור, מרגיש כמו הברזל. הייתי לא מזמן בביקורת, ואמרו לי שהכל תקין. וצריך לקבוע תור לניתוח להוציא את הברזלים הללו. שאלתי היא האם יכול להיות שהברזל יצא ממקום (מכה לא מאוד חזקה ולא מאוד כאבה), האם יש צורך ללכת לבדוק זאת? שוב, המכה הייתה לא ממש כואבת... לכן אני לא חושב, אבל בגלל שהרגשתי בבליטה אז נבהלתי. חשוב לציין, שיכול להיות שהיא הייתה שם קודם ולא שמתי לב.. מה דעתך בנושא? תודה רבה

אם לא כואב זה לא דחוף, הכל יכול להיות , בכל מקרה כדאי להסיר את הקיבוע מתישהוא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים