תינוקת בת 9 חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/04/2020 | 23:29 | מאת: מורן

היי תינוקת בת 9 חודשיים וחצי.. שאלתי אותך למטה וצירפתי צילום אמרת שצילום אתה לא מפענח דרך הפורום ואני מבינה.. אשלח לך את הפענוח שקיבלתי רק רוצה לדעת מה דעתך? האם זה מסוכן? והאם לדעתך צריך צילום נוסף בעוד מספר חודשים. צילום אגן. מבנה גרמי תקין של עצמות האגן. אין סימן להרס גרמי או תגובה פריאוסטלית. הבדל קטן של מרווח בין צוואר ירך ועצמות האגן בין שני הצדדים . מעט יותר מצד שמאל. אשמח לתשובה

נשמע בסך הכל סביר, לא כמו משהו חמור. בכדי לדעת האם יש צורך בצילום עלי לראות את הצילום ולבדוק את הילדה, באופן כללי אנו משתדלים להימנע מצילומים מיותרים במיוחד בילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים