בעייה ברגל של תינוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/03/2020 | 22:09 | מאת: דנה

שלום, ילדתי לפני כמה ימים, בבדיקה הרפואית נמצא שיש קלאב פוט תנוחתי, פיזית רגל ימין פונה כלפי חוץ, ונאמר לי שזה כנראה יעבור לבד. קראתי על הקלאב פוט ורשום שהרגל צריכה לפנות פנימה ולא החוצה, אני מאוד דואגת מהמצב, במהלך ההריון לא אמרו על זה דבר על בעייה ברגל

רגל החוצה זה לא קלאב פוט אלא מנח אחר שכיח יותר ותנוחתי הנקרא פס קלקניאו-ולגוס. אם זה המצב הרי שזה עובר מעצמו וללא טיפול תוך 1-3 חודשים. את מוזמנת ליצור קשר עם מרפאתי ליעוץ טלפוני בימים אלו. 09-7487744

מנהל פורום אורתופדיית ילדים