מבנה כף הרגל(נער בן 14)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/03/2020 | 11:36 | מאת: ליאת

בני שם לב לפני כמה שנים(בערך בגיל 10) כי מבנה כך הרגל שלו מוזר(תמונה למטה) השבוע הוא בא ואומר לי שהוא דורך על הרגל היא מתנפחת ושחברים שלא טוענים כי הוא הולך עקום אני לא יודעת מה זה אולי זה פלטפוס ביקשתי ממנו שיצלם לי את הכף רגל שלו שאני אבדוק אצל רופא אבל הרוםא בעוד חודשיים ואני מודאגת אולי קרה לא משהו בהתפתחות אשמח שתעזור לי

07/03/2020 | 11:39 | מאת: ליאת

לא הצלחתי לצלם תמונה

07/03/2020 | 11:43 | מאת: ליאת

יש את השתי עצמות הבולטות האלה מעל הכף רגל אז מתחת לעצם בצד של הבוהן בשתי הרגליים יש עצם גדולה בולטת אף פעם לא ראיתי דבר כזה והרגל קצת עקומה שהוא הולך

אין לי שום דרך לעזור מבלי לראות ולהבין האם מדובר במשהו חריג המצריך טיפול או לא. כמו כן לא נשמע שזה משהו דחוף ואפשר להירגע ולהמתין לתור.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים