שבר לתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/02/2020 | 20:41 | מאת: גני

שלום רב תינוק שלי בן שנה וחצי נפל בגן ושבר תרגל בצילום הודגמו שתי שברים במטפיזה של הטיביה ופיבולה הדיסטליות עשו לנו גבס ל21 יום . כיום אנחנו יומיים לפי הורדת גבס עשינו צילום רנגן ורשום לנו שבר עם תזוזה בפיבולה דיסטלית בשלב וחום מתקדם . רואים יצירת קלוס . לא רואים בבירור שבר של טיביה דיסטלית . כיום הילד הולך עם גבס יש לנו רופא רק ביום חמישי תוצא קצת מלחיצה .

25/02/2020 | 20:58 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב תינוק שלי בן שנה וחצי נפל בגן ושבר תרגל בצילום הודגמו שתי שברים במטפיזה של הטיביה ופיבולה הדיסטליות עשו לנו גבס ל21 יום . כיום אנחנו יומיים לפי הורדת גבס עשינו צילום רנגן ורשום לנו שבר עם תזוזה בפיבולה דיסטלית בשלב וחום מתקדם . רואים יצירת קלוס . לא רואים בבירור שבר של טיביה דיסטלית . כיום הילד הולך עם גבס יש לנו רופא רק ביום חמישי תוצא קצת מלחיצה .

בגילו אין מה להילחץ, להוריד גבס, לתת לו ללכת לפי יכולתו ורצונו, בהתחלה יצלע כשבועיים-שלושה והכל יהיה בסדר. בהצלחה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים