תינוקת צולעת ללא כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/12/2019 | 11:55 | מאת: אמא

שלום, התינוקת שלי בת שנתיים, לפני יומיים בזמן משחק נפל עליה ילד גדול, היא פרצה בבכי הסטירי, אחרי כמה דקות היא נרגעה ונרדמה, יום למחרת היא התעוררה צולעת מרגל ימין, לא רואה שכואב ולא נראית סובלת, בדקתי את הרגל אין סימן למכה או נפיחות, רק מחר יש לנו רופא. יש לי שתי שאלות: 1.האם ייתכן שנגרם לה נזק ללא כאבים?? 2. אני רוצה להזמין לה תור לאורתופיד האם כל אורתופיד יכול לבדוק אותה שחייב להיות אורתופד ילידים?? תודה

1. יכול להיות 2. עדיף אורתופד ילדים אך אם אין זמין לכי קודם לאורתופד כללי

מנהל פורום אורתופדיית ילדים