גיד אכילס קצר בשתי הרגליים, פרופיל צבאי.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

23/12/2019 | 14:21 | מאת: ד

אני בן 17, מועמד לניתוח בשתי הרגליים להארכת גיד האכילס. זה לא דבר מולד זה משהו שקרה עם הזמן, אני בריא לחלוטין חוץ מהבעיה הזאתי. אני חושב שאחרי הניתוח מצבי אהיה תקין האם זה ישפיע לי על הפרופיל לרמה שאני לא אוכל להתגייס לקרבי?

קשה להעריך כרגע. קודם כדאי לראות איך התוצאה. רוב הסיכויים שלא יפגע משמעותית אם הכל הולך טוב.

31/03/2021 | 15:00 | מאת: שמעון

היי ד מקווה שהכל עבר בשלום והכל תקין אצלך כיום! ממש אשמח ליצור איתך קשר באופן פרטי כדי לשמוע על החוויה שכן גם אנחנו לפני הליך דומה. תודה!!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים