זרת עקומה לתינוקות בת עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/12/2019 | 21:40 | מאת: נועה

שלום, בתי בת עשרה חודשים. לפני כשבועיים שמנו לב כי החלק העליון של הזרת באחת הידים שלה טיפה התעקמה. כלומר אם הזרת מחולקת לשלוש, אז החלק שמחובר לציפורן טיפה נוטה פנימה לכיוון שאר האצבעות ביד. שתי החלקים האחרים ישרים. לא ראינו סימן של מכה/ שכואב לה כאשר נוגעים שם. ממה דבר זה יכול לנבוע? האם ניתן לסדר זאת? חשוב לציין כי לא נולדה כך והזרת ביד השניה תקינה.

איני יכול לענות מבלי לבדוק אותה אך נשמע שבשלב זה יש רק לעקוב אך מובן שרצוי לגשת לבדיקת אורתופד ילדים או מומחה כף יד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים