נעליים הפוכות לתינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/12/2019 | 15:01 | מאת: מגי

היי. הבן שלי בן 4.5 חודשים. נולד עם כפות רגליים ממש פנימה . היה לו גבס שבועיים ואחרי שהורידו לו ראו שצריך לגבס אותו שוב לעוד 3 שבועות. יש שיפור ממש יפה אחרי הגבס אבל עדיין הרגליים צריכות תמיכה לכיוון בחוץ כדי שלא יחזרו פנימה שוב. האורטופד נתן הפניה לנעליים הפוכות שצריך להיות איתם 3 חודשים . כרגע הוא עם הנעליים ההפוכות ואני לא ככ מבינה איך זה אמור לסדר לו את הרגל כלפי חוץ אם אין את הברזל הישר הזה בנעליים שנותן ממש תמיכה ??? אני רוצה לעשות את הטיפול הטוב ביותר כי זה עניין של זמן בגיל הזה. וחבל לי לפספס את הגיל המתאים לטיפול.. אשמח לחוות דעת

איני יכול לחוות דיעה מבלי לבדוק אותו, יתכן ואינו זקוק לטיפול נוסף ויתכן שכן, אם כן ניתן לגבס או לטפל בסד מיוחד (לנעליים הפוכות אין משמעות מבחינתי, טיפול לא יעיל)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים