אי תזוזה של היד לאחר קבלת מכה חזקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/11/2019 | 19:32 | מאת: דניאל

היי, ביום שני ביתי בת ה4 התנדנדה עם הכיסא בגן, נפלה וקיבלה מכה חזקה ביד. בעלי לקח אותה למוקד שם נעשה צילום. נאמר לנו כי אין שבר, והיד נחבשה. ביום שני בלילה הילדה התלוננה רבות על כאבים, אך מאז נראה שזה נרגע( בנוסף ביקשה להוריד את החבישה) הבעיה שמאז היא לא מזיזה את היד( פה שם אני רואה שהיא קצת משתמשת ביד-אך היא אומרת שזה כואב ומסרבת לשתף פעולה). במהלך היום היא רגועה ובגדול לא מתלוננת על כאב.מחר ניקח אותה למוקד, מה זה יכול להיות? האם להתעקש על בדיקה כלשהי או נשמש שזה פסיכולוגי?

לבדוק את המרפק שהוא לא משוך ואם זה תקין אז רק סבלנות של כשבועיים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים