תוצאת פרקי ירכיים תינוקת בת 7 שבועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/10/2019 | 19:43 | מאת: Ortal

שלום, הבת שלי בת 7 שבועות וקיבלתי את התוצאות של הבדיקה של פרקי היריכיים. הפנו אותנו לאורטופד ילדים בדחיפות וביקורת סונוגרפית. אשמח לדעת מה משמעות התוצאה בבדיקה. תוצאות: ירך ימין: מבנה גג גרמי טוב בלט גרמי עליון זוויתי מבנה גג סחוסי צר זווית גרמי של גג אצטבלום : 68.1 ירך שמאל: מבנה גג גרמי טוב בלט גרמי עליון זוויתי מבנה גג סחוסי צר זווית גרמי של גג אצטבלום : 55.0 סיכום : פרק ימין סוג ב.מ.פ Type 1 פרק שמאל סוג Type IIA

זה אומר שמימין תקין ומשמאל קיים עיכוב פיזיולוגי שמצריך מעקב בלבד בשלב זה (US חוזר לאחר 6 שבועות מהקודם)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים