כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/01/2003 | 13:08 | מאת: לימור

שלום יש לי ילדה בת 3 שנים ושמונה חודשים , שמתלוננת מס' פעמים על כאבים בברך , בשוק ובכף הרגל , הכאב מגיע בדרך כלל בלילה במהלך השינה , אבל לפעמים גם במהלך שנת הצהריים , נדיר שגם במהלך היום. רופא המשפחה מושך לכיוו כאבי גדילה וצמיחה , האם יש אמת במה שנאמר לי או שאתה ממליץ לעשות בדיקות מסויימות. ב ב רכ ה , לימור

09/01/2003 | 18:30 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אם אין מדובר בכאב החוזר על עצמו יום יום הייתי מאמץ אתאבחנתו של רופא המשפחה אך כמובן לא יגרם לך נזק אם תביאי את ילדתך לבדיקת אורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים