פיענוח אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/09/2019 | 14:00 | מאת: תמרי

שלום, לבת שלי בעבר הייתה בעיה בפרקי הירכיים והיא טופלה ברצועות פבליק. עכשיו עשינו לאחותה הקטנה אולטראסאונד ולהלן הפיענוח: גיל הנבדק : 2 חודשים פרק ירך ימין: זוית אלפא 67 מעלות זוית ביטא 48 מעלות פרק ירך שמאל: זוית אלפא 66 מעלות זוית ביטא 51 מעלות גג סחוסי וגג גרמי במבנה תקין דו צדדי זוויות אלפא וביטא תקינות דו-צדדי לסיכום: מתאים לסוג A1 עפי גרף. האם הבדיקה תקינה באופן ברור או שצריך בדיקה נוספת בהתחשב בכך שלאחותה הגדולה הייתה בעיה בפרקי יריכיים? תודה

לפי הפענוח המצורף הבדיקה תקינה. אפשר ליתר ביטחון לחזור על הבדיקה בעוד 6 שבועות אך סביר להניח כי הכל יהיה טוב

מנהל פורום אורתופדיית ילדים