חשש למחלת סוור'ס.בן 12.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/08/2019 | 17:57 | מאת: אולגה

שלום. לאחרונה לבני מופיע כאב חד וחזק בעקב ברגל אחת בזמן ריצה,לפעמים בזמן ההליכה.מתלונן על הכאבים חזקים בזמן עמידה על עקב. אין נפיחות או אדמומיות.האם לדעתך אין תלונות על הכאב בזמן עמידה על קצות העצבאות. תור לאורטופד נקבע לעוד מס' שבועות. האם לדעתך יש סיבה לדאגה? האם בעיקרון סימפטומים שציינתי יכולים להצביע למחלת סוור'ס אול למשהו חמור יותר? אני מבינה שקשה לבחון בלי לראות את הילד אבל אולי תוכל לציין משהו בכל זאת....

סביר להניח שאת צודקת. שלא ילך יחף, אפשר לשים עקבי סיליקון להקלה ולחכות לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים