האם יש סיבה לדאגה?חוששת מקרע באכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/08/2019 | 17:47 | מאת: נינה

שלום ,בני בן 11.5 ,בריא ,החל להשתתף אחרונה בחוג שחיה. לפני כ 5 ימים התחיל להרגיש כאב חד בעקב במהלך הריצה על שפת הים.כאב חד וחזק.שולל מכה,לא ברור אם סיבב רגל.אין נפיחות,אין המטומה,כאב מופיע בלחיצה חזקה על האיזור. מאז כאב מופיע בריצה ,לא מסוגל לדרוך מיד אחרי הריצה בגלל הכאב אך הכאב יורד בהדרגה תוך כשעה ואז מסוגל להתהלך כרגיל. תור לאורטופד ילדים נקבע לעוד 10 ימים. אני מודאגת ויש לי מס שאלות: -האם הסימטפומים יכולים להתאים לקרע בגיד אכילס ? -האם יש צורך לפנות למיון או אפשר להמתין עד לבדיקת אורטופד? -האם אפשר להמשיך בחוג שחיה ? תודה

סביר להניח שמדובר בתופעה שכיחה לגילו. לא סביר שזה קרע, אפשר להמתין, אפשר לשחות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים