שבר במרפק לאחר נפילה ילד בן 6

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/08/2019 | 14:02 | מאת: הלל

לאחר נפילה הילד עם שבר אולקרנון עם פריקה לטראלית של ראש הרדיוס. במיון קובע בסד גבס אחורי ארוך. הנפילה אירעה אתמול בשעה 19.00 בערב שוחרר ממיון בשל חוסר בחדרי ניתוח. יזומן שוב במהלך השבוע כרגע הילד סובל מכאבים. נורופן + אקמול לא עוברות 6 שעות מהנורופן וחש כאב עז. האם לחזור שוב למיון? האם זה לא מסוכן להמתין מספר ימים לניתוח? האם עדיף להתעקש על פעילות כירורגית כמה שיותר מהר או שעדיף לתת לשבר להתאחה קצת?

חד משמעית רצוי ניתוח בהקדם אם זהו המצב, הדחיפות היא יחסית אך עדיף קודם. מהיכן אתם?

11/08/2019 | 18:26 | מאת: הלל

אנחנו מכרמיאל ונסענו לרמבם קבעו לנו תור לניתוח ליום רביעי אבל אם זה קריטי מועד הניתוח נוכל לנסוע לבית חולים נהריה ולראות אם יסכימו לנתח לפני

זה סביר, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים