צילום אגן בעקבות מפרקי יריכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/07/2019 | 20:37 | מאת: עדי

שלום רב, בני בן 8 חודשים, לאחר טיפול אפקטיבי ברצועות פבליק במפרקי הירך נשלחנו לבצע עבורו צילום אגן ולהלן התוצאות: אין לראות ממצא מוקדי במבנה הגרמי הודגמה התגרמות של ראשי היריכיים קווי שנטון ופרקין שמורים אינדקסים 27 מעלות משמאל, 17 מעלות מימין. אודה לקבלת הסבר לגביי הממצאים. תודה מראש, עדי

הממצאים אומרים שהכל בסדר. התגרמות זו היווצרות עצם במקום סחוס בראש הירך וזהו הליך תקין. המפרקים ממוקמים במקומם. האינדקסים מתייחסים לזוית המכתשים שהינם תקינים לגילו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים