עיקום כף רגל ימין בכריתים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/07/2019 | 13:02 | מאת: עיקום כף גגל ימין

טסטתי עם בני בן 16 לחופשה בכריתים. בני החליק על מגרש הכדורגל. נסענו למדיקל סנטר ושם עשו לו צילום והחליטו לגבס את הרגל- מכף רגל ועד הברך ל-10 ימים. אמרו לנו שב-9/7 יום החזרה לארץ צריך לחזור למדיקל כדי לקבל זריקה- הרופא טוען שבזמן טיסה הדם לא זורם ללב וצריך לקבל זריקה לפני העליה למטוס. אמרתי שאתייעץ עם רופא בטרץ. האם בניצריך לקבל זריקה מסוג זה לפני העלייה למטוס?

סביר להניח שמדובר בזריקה לדילול דם, איני יודע איזה שבר יש לו אך קיים סיכון מעט מוגבר בטיסה אז לדעתי אין מה להפסיד בלעשות את זה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים