רגל עקומה וצליעה - ילדה בת כמעט 3

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

05/06/2019 | 21:17 | מאת: קרין

ילדה בת כמעט 3, פתאום התחילה לצלוע, לא מתלוננת או בוכה אז ככל הנראה כואב מעט או בכלל לא כואב. היא מכווצת את אצבעות הרגליים ומדלגת וקופצת כדי ללכת, בנוסף הרגל עקומה ופונה כלפי פנימה. היינו בבית חולים סורוקה, עשו בדיקות דם הבדיקות יצאו תקינות. בנוסף היינו אצל האורטופד וביצעו צילום - לא מצאו שום דבר. האם יש לך כיוון, אילו בדיקות לבצע ? או במה מדובר?

אם חולף תוך שבוע ללא החמרה או חום אז כלום, אם לא חולף לגשת לאורתופד ילדים, אם יש החמרה, כאב או חום לשוב למיון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים