תוצאות בדיקה ושאלה דחווווווף בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/04/2019 | 08:47 | מאת: שרה

תוצאות בדיקת אולטרסאונד רשום : מבנה אצטבולרי לקוי משמאל. זווית אלפא 55 מע . ראש הירך מעט לטראלי. ביטא 57. מימין אלפא 63 מע ביטא 50 . האם במקרה הזה רצועות pavlik עוזרות ? מה אחוז ההצלחה ? אני מתה מפחד ובוכה כל יום ולילה .

לא לבכות, זה ממש לא נורא. לא כתבת את גיל התינוק וזה תלוי גם בבדיקה הגופנית. בקיצור לגשת לאורתופד ילדים, אם צריך טיפול זה אכן רצועות ובדרך כלל הבעיה נפתרת אך אולי זה רק למעקב בשלב זה.

28/04/2019 | 21:44 | מאת: שרה

גיל התינוקת שלושה חודשים וחצי .

בדרך כלל רצועות פוטרות את הבעיה תוך 6-8 שבועות

29/04/2019 | 22:29 | מאת: שרה

מקווה מאוד ..תודה רבה רבה על התשובה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים