ממה נוצר צליל של קליק בברך לאחר הנפילה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/03/2019 | 22:52 | מאת: דריה

שלום. בני בן 12 נפל ונחבל בברך. נבדק ע" אורטופד (לא ילדים ).נפיחות בברך יורדת בהדרגה. נשאר קושי ביישור הברך. לדעתו של אורטופד אין בעיה מיוחדת. כעבור יומיים מיום הבדיקה של אורטופד ,הופיעו קליקים בזמן יישור הברך מהכיפוף. רציתי לשאול מה הסיבה להופעת הקליקים והאם צריך שוב לפנות לרופא? היום יום שישי לאחר הנפילה,עדיין יש כאבים בזמן יישור הברך עד הסוף ,נראה שטווח תנוע משתפר בהדרגה. תודה

לחכות עוד קצת, ככל הנראה מדובר בחיכוך היות ועדיין קיימת מעט נפיחות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים