אשמח לחוות דעתך אחרי- בדיקת אורתופד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/03/2019 | 18:43 | מאת: נטלי

שלום. בני נחבל בברך ,לא מסוגל ליישר,אורתופד (לא ילדים) צין בבדיקה גופנית :לא ברור מנגנון,צליעה,תפליט קל,המטומה קלה ונפיחות מדיאלית לפיקה.חרדה שלילי,טווח 0-130 אך מתקשה ביישור. יציבות תקינה. אציין כי הרופא אמר שאין צורך בצילום רנטגן. יש לי שאלות : -האם לדעתך בכל זאת כדאי לעשות צילום רנטגן? -מבחינה סטטיסטית כמה זמן לוקח עד שהברך תוכל להתיישר? -לגבי החבישה-כמה זמן צריך לשים אותה והאם היא צריכה להיות 24/7. תודה

אם הכאב לא חולף תך יומיים כדאי לצלם, בד"כ כשבוע, חבישה לשבוע, אין צורך בלילה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים