כאבים לאחר שבר במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/02/2019 | 23:24 | מאת: שובי ברזילי

שלום רב, ביתי בת ה 3.5 שברה את המרפק ולפני 24 שעות גובסה במיון. 1- כמה זמן עוד אמורה לסבול מכאבים כשמזיזים אותה? זה נורמאלי? ממש כואב לה כל תזוזה של היד. 2- לא אמרו לנו בבית החולים שהיא זקוקה למתלה ליד לשעות הראשונות ואני קוראת פה בפורום שיש צורך. מה אתה אומר ואיזה מתלה עלי לרכוש? תודה מראש.

כדאי מיתלה, פשוט גשי לאחות בסניף. זה יכול לכאוב סביר בסביבות שבוע אבל אם הכאב עז, בילתי נסבל או מחמיר באופן ניכר יש לשוב מייד לטיפול עקב חשש ללחץ כלשהוא בגבס.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים