צליעה ילד בן שנתיים ו 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/01/2019 | 11:12 | מאת: גילי

שלום, הבן שלי בן שנתיים ו 5 צולע כמעט שבוע,צליעה "אינטיליגנטית" ולא מתלונן על כאבים. הצליעה התחילה בזמן שהיו לו שלשולים.. נתנו נורופן בהוראת הרופא ולא עזר.עשינו בדיקת דם לשלול דלקת והבדיקות יצאנו תקינות. בהתחלה הוא היה צולע ועכשיו כאילו גם הולך בפיסוק.. לא נראה שכואב לו.איזה בדיקות עוד לבקש? אם זה קשור הילד מתלונן לפעמים שכואבת לו הלשון(לפני חודש היו לו אפטות בפה ומוגלה בגרון אך משטח הגרון יצא שלילי). אני קצת בלחץ.. תודה. אנסה לצרף סרטון של איך שהוא הולך היום

צריך לבדוק שזה לא זיהומי, בדיקות הדם לא תמיד שוללות זאת בהתחלה אולי כדאי לחזור. בכל מקרה צריך להיבדק על ידי אורתופד ילדים ולפי הבדיקה להחליט האם יש צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים