החלמת הרגל אחרי גבס לילדה בת 2.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/01/2019 | 14:37 | מאת: הליכה אחרי גבס

בתי בת ה2.5 שברה לפני חודשיים וחצי את עצם השוק ברגל שמאל היו לה 3 שברים בתוך העצם, העצם לא נשברה ל2 הרופא אמר שזה שבר בלי תזןזה, לפני שבוע הורידו לה את הגבס ומאז היא לא דורכת והולכת על הרגל, אם היא מנסה לעמוד זה רק כשהיא תופסת בכיסא או בשולחן ןאז גם נחא לא דורכת על הרגל אלה רק על קצות האצבעות. אם אני אומרת לה בואי תני לי יד ננסה ללכת היא ישר בוכה כואב לי כואב לי, הרופא אמר שהשבר התאחה לגמרי ושהרכל החלימה ושלאט לאט היא תתחיל ללכת. מה אפשר לעשות כדי לעזור לה? תודה רבה

לתת לה לעשות כרצונה, לאט לאט הכל יסתדר, היא הייתה הרבה זמן בגבס אז זה יקח כחודש באופן הדרגתי.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים