גדילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/12/2002 | 13:13 | מאת: אירית

שלום, בצילום כף יד של בני בן ה-17 ו-3 חודשים נמצא גיל העצמות מתאים לגיל 18 זה אומר שסיים את הגדילה או להיפך? אשמל לקבל תשובה.

15/12/2002 | 22:43 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

צריך לזכור שהתשובה הנכונה צריכה להיות גיל עצמות +- שגיאת תקן אחת שזה אומר בערך 10 חדשים כך שגם תחזית הצמיחה היא +- שנה בערך.

16/12/2002 | 11:24 | מאת: אירית

שלום רב, צר לי אבל לא הצלחתי להבין מתשובתך מה אומר צילום העצמות. אין מושג מה זה תשובה נכונה. גיל העצמות מתאים לגיל 18 ו"הילד" בן 17 ו- 3 חודשים. הסבר לי שוב, האם עדיין אפשר לצפות לגדילה. תודה , תודה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים