בעיה בפרקיי ירכיים אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/11/2018 | 17:29 | מאת: אנסטסיה

שלום רב ,בת שלי בת חודשיים ו10 ימים . מצאו אצלה בעיה בפרקיי ירכיים . GRAF1משמאל ,מימין 2C,אלפא 54 ביתא 70 . מה זה אומרים כל האותית האלה (לא שאלתי אצל רופא מטפל מרוב הלחץ) ?איך הנחשב מצב שלה ? רופא אמר לשים חגורת פבליק22 שעות ביום ,אני שמה לה ,אבל ילדה מאוד מאוד לא רגועה עם רצעות האלה ,בוכה כל הזמן . יש אולי משהו אחר שאפשר להחליף ברצעות פבליק ,משהו יותר נוח ? כמה זמן בערך לוקח החלמה במצב של הילדה ? שמעתי על כרית פיסוק ,זה יותר נוח לתינןק ?

זה אומר שמימין יש בעיה בדרגה קלה יחסית אך מחייבת טיפול, הטיפול המקובל הינו רצועות ובאחריות הרופא המטפל לודא שהן מונחות כראוי. בד"כ משך הטיפול חודשיים-שלושה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים