כאבים בכף היד (באצבע האמה)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/08/2018 | 13:03 | מאת: שיר

שלום קוראים לי שיר אני בת 15, אני סובלת מכאבים באצבע האמה בכף יד ימין כבר כמעט חצי שנה, הכאבים התחילו עקב נפילה על היד, בהתחלה הלכתי לרופא והוא אמרו שזו דלקת ונתן לי אתופן, הכאבים המשיכו ולאחר מכן הפנו אותי לפיזותרפיה והוא אמר שהכאבים הם בגלל שהיד שלי גמישה ועקב זה שאני מאמצת את היד יותר מידי (אני מנגנת בגיטרה כבר 4 שנים ועכשיו גם בתופים אך הכאבים החלו עקב הנפילה על היד והנגינה פשוט רק מחמירה את הכאב) טופלתי במשך כמה פעמים אך הכאבים רק החמירו, הוא נתן לי תירגולים ליד. לאחר מכן עשיתי צילום רנטגן פעמיים ואולטראסאונד ואין כלום בתוצאות אך הכאבים ממשיכים. בגלל שאני מנגנת ממש קשה לי עם הכאבים, זה ממש מגביל אותי בנגינה וכואב ממש עד שאני לא יכולה לנגן כמו פעם. אני ממש מתוסכלת ואני אשמח שתעזור לי בבקשה. תודה.

כדאי לגשת למומחה כף יד לשמוע חוות דעת אם לא מסתדר תודיעי לי פה ונראה מה אפשר לעשות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים