זחילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/11/2002 | 21:06 | מאת: ענת

האם זה חשוב שהתינוק יזחל על ארבע ולא רק על הבטן? כיצד ניתן ללמד זאת את התינוק? ואם הוא כבר התחיל לעמוד האם להתחיל ללמד אותו ללכת או לחכות עד שילמד לזחול על ארבע? (בן 11 חודש) תודה

22/11/2002 | 21:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין צורך ללמד את התינוק שום דבר וגם זה לא בר ביצוע.תינוקות מתחילים ללכת על ארבע בזמן שהם מתחילים גם לעמוד שכןזו צורת ההתקדמות היעילה יותר עד שהם רוכשים בטחון בהליכה . אלתתאמצו יותר מדי ללמד אותו ללכת תהליך הבשלת העצבים במוח יש לו הקצב שלו ובכלל לא בטוח שתרגול מאיץ משהו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים