ספינה בפידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/11/2002 | 11:31 | מאת: דוידוב מיכה

לדר' אסא שלום ותודה רבה לגבי תשובתך לשאות 1) האם מלמדים את הילד לבצע את הפעולה ואם כן כיצד 2) תודה על התשובה לגבי TENDER 3) אשמח אם תענה לי על שאלה 5 מתי וכיצד ובאיזה אופן והאם פעולה זו משולבת עם חוקן או מבצעים לפני כן או מבצעים את הפעולה ישר ומה קורה אם ניתקלים גם בגוש צואה רכה או מחלחלת 4) בקשתי גם לדעת היכן אתה עובד על מנת שוכל גם ליצור אתך קשר. יש לצין שאני מתנדב עם ילדים חולים ומאושפזים ולכן אני מתענין בנושאים אלו. בכבוד רב ותודה רבה דוידוב מיכה טלפון: 500426 - 050 6705904 - 02

20/11/2002 | 21:18 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אינני הכתובת המתאימה לשאלותיך שכן אני אורתופד כללי נהל מחלקה בבית החולים בצפת ואין לי שום נסיון בטיפול הסיעודי והיום יומי בילדים משותקים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים