כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/11/2002 | 13:09 | מאת: ורד ק

יש לי ילד בן שנתים ותשעה חודשים למרות שהיתי אצל שני אורטופדים, עדיין אנני שקטה לגבי כף רגלו, רגל ימין נותה פנימה מהקרסול מטה וכפות רגליו שטוחות איזה בדיקה אפשר לעשות על מנת לדעת בוודאות שאכל אין לו נזק ברגל ממצבה הנוכחי אודה לתשובה בהקדם בברכה ורד

19/11/2002 | 21:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

בדיקת אורתופד שמבין בילדים

23/11/2002 | 21:58 | מאת: ניקולא

הנני אב לבן שנתיים . לפני כ- 3 חודשים הודיע לנו האורתופד שהילד צריך מדרסים . עד יום זה לא עשיתי לו , האם זה חיוני בזמן הילדות או ניתן לחכות . מה לדעתך טוב יותר .

מנהל פורום אורתופדיית ילדים