נעליים ראשונות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

17/11/2002 | 14:05 | מאת: שירה

שלום רב, התחלנו ללכת עם פיסוק והרבה נפילות. מתי צריך להתחיל ללכת עם נעליים ? מה צריך לבדוק בנעל שקונים ? האם לתת להסתובב בבית עם נעלי בית כאלו נגד החלקה או שזה עלול לעשות נזק (יחף לגמרי אי אפשר כי הרצפה קרה ועם גרביים אפילו נגד החלקה נופלים). תודה.

17/11/2002 | 15:23 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא ברור לי איפור הפסיקים של הפיסוק אך בעניין הפישוק אלדאגה. ונעליים- מה שפחות: מה שפחות לשים ומה שפחות נעל. במילים אחרות בבית ועלמשטחים נקיים ללא חפצים מזיקים עדיף להיות יחף או עםגרביים. כיש צורך בנעליים אז שיהיו רכות וגמישות.

21/11/2002 | 03:29 | מאת: עדי

בני בן שנתיים אינו יכול ללכת עם נעל סגורה שאלתי היא האם קימות תופעות אצל ילדים בגיל זה האם זו בעיה

21/11/2002 | 03:30 | מאת: עדי

שירה כתב/ה: > > שלום רב, > > התחלנו ללכת עם פיסוק והרבה נפילות. > מתי צריך להתחיל ללכת עם נעליים ? > מה צריך לבדוק בנעל שקונים ? > האם לתת להסתובב בבית עם נעלי בית כאלו נגד החלקה או שזה עלול > לעשות נזק (יחף לגמרי אי אפשר כי הרצפה קרה ועם גרביים אפילו נגד > החלקה נופלים). > > > תודה. > > >

21/11/2002 | 06:59 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

כל הכבוד לגאון הקטן שכבר יודע פיסוק עוד לפני שהחל לכתוב. אשר לפישוק כך עושים כולם - בגלל התיתול. אשר לנפילות הכל באשמת הגרביטציה. אשר לנעליים הכלל הוא מה שפחות . אם הרצפה קרה שימי גרב עבה או גרב עם סוליה אונעל רכה וגמישה. מה שחשוב בנעל שתהיה לפחות מספר אחד יותר גדולה שהעקב יחזיק טוב וקופסת האצבעות (החלק הקדמי )יהיה מרווח והסוליה גמישה ורכה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים