אורתופדיה כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/11/2002 | 14:27 | מאת: יוסי

שלום! לאחותי נולדה לפני חצי שנה בערך בת חמודה. התינוקת נולדה עם שלושה אצבעות קצרים בכף היד הימיני, (ה3 האצבעות האמצעיים, אורך האצבעות בערך כשליש מאצבע רגיל). אני מעוניין בשלב זה לדעת כמה שיותר על התופעה הזאת, לדוגמא: מה השם המקצועי שלה? איפה אני יכול למצוא חומר על התופעה בעברית ובאנגלית? סוגי טיפולים אפשריים? ובאיזה גילים כדאי לטפל בזה? ובאיזה בתי חולים \ רופאים בארץ ובעולם מתמחים בתחום הזה? לעזרתכם אודה.

10/11/2002 | 23:57 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

המצב אם תארת אותו היטב נקרא : BRACHYDACTILY, בדרךכלל אין מטפלים אבל אם צריך הכתובת היא כירורגים שלכף יד ו/או אורתופדי המתמחם באורתופדיה פדיאטרית תוכללקבל מידע נוסף ב:http://www.molgen.mpg.de/research/mundlos/projects_ror2.html

11/11/2002 | 14:11 | מאת: יוסי

דר' נכבד, תודה רבה על תגובתך. אבל משום מה הלינק לא עובד, האם תוכל לבדוק את זה? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיית ילדים