אצבע פגועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/11/2002 | 19:35 | מאת: חגית

בני, חייל קרבי. לפני כחודשיים נפצע באצבעו בצבא. נחתך באצבעו וחתך את הגיד, הוא עבר תפרים. היה מספר פעמים בריפוי בעיסוק בבית-לוינשטיין. מסוגל לכופף את אצבעו. שאלתי: לפני כחודש הוציאו לו את התפרים, אך עדיין האצבע שלו נוקשה, היא קשה מבפנים ולא גמישה וזה מפריע לבני. מה הסיבה ומה עליו לעשות, האם זה ישאר לאלתר? - בתודה, חגית.

07/11/2002 | 22:41 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אי אפשר לענות בודעות בלילדעת איזה גיד נחתך מה היה גובה החתך מה הייתה צורת החתך ובאיזה אופן הוא נוצר וכיצד הוא תוקן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים