תוצאות אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/11/2016 | 06:33 | מאת: לימור

שלום, ביתי בת חודשיים וחצי. בגיל 6 שבועות ביצענו US ראשון בו צד שמאל נמצא גבולי אתמול חודש אחרי הבדיקה הראשונה ביצענו בדיקה נוספת וזו התוצאה - גיל הנבדק : 2.5 חודשים פרק ירך ימין: זוית אלפא 68 מעלות זוית ביטא 46 מעלות פרק ירך שמאל: זוית אלפא 61 מעלות זוית ביטא 56 מעלות גג סחוסי וגג גרמי במבנה תקין דו צדדי זוויות אלפא וביטא תקינות דו-צדדי לסיכום: מתאים לסוג A1 עפי גרף בצד ימין ו- 1B גבולי בצד שמאל. אין שינוי משמעותי בהשוואה לבדיקה מספטמבר השנה. האם כדאי להתחיל טיפול?

לפי תוצאות אלו אין צורך בטיפול אלא מעקב בלבד אך זה תלוי גם בבדיקה הגופנית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים