צליעה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/12/2015 | 23:43 | מאת: שירלי

ברגל זו לשפעת יומיים לפני כן). ניסתה ללכת ואחרי 2 צעדים הרגל פשוט התקפלה פנימה והיא התחילה לצרוח. היינו מספר פעמים מאז אצל רופא ילדים שעשה צילום רנטגן וספירת דם והכל יצא תקין. עם הימים המצב השתפר והיום כבר מצליחה ללכת אבל הרגל לא חזרה לעצמה, דורכת יותר על הצד החיצוני של כף הרגל כשהולכת ויוצאת הליכה עם נטייה פנימה של רגל ימין. הרופא טוען שזה או מכה או וירוס בירך ולא קשור לחיסון, האם לא יתכן שקשור?? אני קצת לחוצה ורוצה לדעת אם יש עוד דברים שאפשר לבדוק? זה נראה שבימים האחרונים לא נהיה יותר שיפור וממשיכה ללכת בצורה זו. האם לא יכולה להיות דלקת אולי? לא הייתה עם חום ולא מתלוננת על כאב באף מקום שנוגעים בה ברגל. כשלא הולכת מזיזה את כף הרגל בלי בעייה. תודה!

נראה שאפשר לחכות עוד 3-4 ימים ואם אין שיפור אז לגשת לאורתופד ילדים, אלא אם יש חום או סירוב דריכה אז מייד לגשת.

28/12/2015 | 21:38 | מאת: שירלי

תודה על התשובה קודם כל. שמתי לב שתחילת ההודעה נמחקה: בת שנה ו 3 לפני שבועיים התעוררה משנת צהריים בגן כשאינה יכולה לדרוך על רגל ימין (חוסנה ברגל זו לשפעת יומיים לפני כן). היא ככה כבר שבועיים, האם עדיין רלוונטי לחכות עוד כמה ימים לראות אם משתפר? אם זה באמת מכה או וירוס לוקח כל כך הרבה זמן לרגל לחזור לעצמה? תודה שוב!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים