שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/11/2015 | 23:54 | מאת: רועי

אני מעל גיל 23 וגובהי 1.69-170 ואני מאוד מתוסכל מזה מהיום שאני זוכר את עצמי בדיכאונות ממש בגלל זה , אני אפילו משתמש ברפידת הגבהה בנעליים שלי של 5 סמ ויוצא שהנעל נראית מסיבית ועבה בגלל הרפידה ואני צריך ללבוש מכנסיים ארוכים שהחלק התחתון יעלה על הנעל וימתח וקשה מאוד למצוא בגדים כאלה ויוצא שאני מתלבש לא כמו שאני אוהב , ואני תלותי מאוד ברפידות ונמאס לי ללבוש אותם אך אני לא מסוגל לצאת בלעדיהם , הייתי מעוניין לבדוק האם יש אופציה או דרך לגבוה ובאיזה דרך ולמי עלי לפנות , אודה לעזרה

למרות שהפורום מיועד לילדים בלבד אענה לך ואומר שצר לי מאוד על הרגשתך אך הגובה שלך נורמלי בהחלט, לא הייתי ממליץ לך על שום הרפתקה שאינך יודע איך תסתיים. תנסה פשוט לא לחשוב על זה ולחיות כרגיל, הכל יהיה בסדר. בהצלחה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים