גבס לילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/08/2015 | 20:46 | מאת: שלי

שלום, בתי בת ה-4.5 שברה את היד שלה ממש באמצע בין כף היד למרפק מקדימה. חבשו לה בגבס וכעת עברו 3 שבועות מאז החבישה. אורתופד רגיל אמר לה שבוע אחרי החבישה להגיע עוד שבועיים להורדת הגבס ולאחר מכן יבצעו צילום לוודא שהכל בסדר, שכן אין טעם להקרין סתם קודם ו-3 שבועות זה זמן מספיק אצל ילדים לאיחוי שבר שכזה. היום הגענו לאורתופד ילדים שאמר ש3 שבועות זה לא מספיק, ויש צורך לחכות עוד שבועיים!!!! מה דעתך בנידון? אנחנו ממש לא רוצים שכל החופש תהיה חבושה... תודה.

קשה לענות בלי לראות את הצילום אך לפי תיאור המקום ככל הנראה אורתופד הילדים צודק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים