scheurman disease

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/10/2002 | 20:07 | מאת: יעל

שלום האם משהו יוע להגיד משהו מעודד בענין?

22/10/2002 | 21:00 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

למה לא. זו מחלה שאינה מסוכנת אינה מקצרת את החיים ובדרך כלל חיים איתה די טוב.

23/10/2002 | 10:05 | מאת: יעל

ד"ר אסא לב אל שלום היינו אתמול אצל אורתופד די באופן שגרתי עם בני והרופא נתן הוראה להכנס למחוך לכמה שנים למשך 23 שעות ביממה כיון שהילד הוא בן 12.5 , שאם לא יעשה כן בעתיד לא יהיה מקום לראותיו להתפתח. בני אומלל לחלוטין. הוא יורד מהפסים. בחיי היום יום הוא שוחה 3 פעמים בשבוע , משחק כדורגל ת בקיצור ילד פעיל ושמח. מאז הביקור הוא אומלל לחלוטין ואנחנו אתו. מה זה SCHEURMANN DISEASE האם עשינו משהו שאינו כיאות בעבר? או האם זהו פגם שעבר בתורשה? לאף אחד במשפחתנו אין שום כפוף בגב. היכן נוכל לקרוא מאמרים בענין. נכון לכרגע אנחנו שבורים מהידיעה. תודה יעל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים