taksyo

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/10/2002 | 21:24 | מאת: לינה

אשמח לקבל כל חומר הקשור למחלה,,,,,, באיזה גיל פוגעת במיוחד,,,,,,,,באיזה חלק מהגוף,,,,,,כתוצאה מי מה? טיפול מומלץ. תשובה זו דחופה לי ביותר - עקב מחלתה של בת חברים הנמצאת כרגע בשלבים מאוד קשים של המחלה,,,,,,,אשמח לקבל ייעוץ בדרך הטיפול,והמלצות על צוות רפואי מיומן המטפל בנושא. הילדה מאושפזת בביה" "סורוקה" באר-שבע. תודה,,,, לטיפולכם הדחוף ביותר מצפה,,,,,, לינה.

21/10/2002 | 21:08 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

מצטער אין חיה כזאת

21/10/2002 | 21:16 | מאת: לינה

מצטערת ד\"ר לב- אל----אבל יש מחלה בשם tasuku וצר לי על כך שאתה מתייחס לבקשתי כאל בקשת סרק,,,,, אשמח בכל מקרה,,,,,אם תוכל לשלוח לי מיידע על המחלה,,,,,,,ולא על "חיה". יש לך חוש הומור נפלא! תודות. לינה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים