מתיחה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/10/2002 | 17:42 | מאת: יאיר

שלום לכולם!!!!!! אולי מישהו יוכל לעזור לי ????? יאיר הינו ילד בן 9.5 הסובל לעיתים ממתיחה בכף הרגל שאינה מאובחנת.( רופא משפחה טוען שזה כלום ) אפילו מתעורר משנתו עקב כאבים של מתיחה. ממה זה נובע לרוב???? האם יש צורך לגשת לאורטופד לאבחון???? תודה

21/10/2002 | 20:53 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא ברור לי עניין המתיחה אולי כוונתך לעוית שרירים ?.

22/10/2002 | 20:26 | מאת: יאיר

שוב שלום !!!! סליחה אם לא הבהרתי את עצמי טוב אך ייתכן שמדובר בעוית שרירים, אך יאיר הינו בן 9.5 ואינו יודע לתאור את הכאב, העינין הוא כי הוא מגיע להתעוררויות ליליות עקב הכאבים ונזקק למשככי כאבים ע"מ לחזור לישון. מקווה שהמידע המעט הזה יוכל לעזור להבהיר את מצבו שוב תודה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים