כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/01/2015 | 23:06 | מאת: חני

ביתי בת החמש וחצי מתלוננת על כאבים ברגל שמאל בלבד. הכאב מגיענאחת לשבוע שבועיים משעות הערב ולפעמים היא מתעוררת מכאבים חזקים באזור שבין הברך לכף הרגל ובצד שמאל היא בוכה מכאבים חזקים וחאחר רבע שעה היא חוזרת לישון ובבוקר מתעוררת ללא כאבים וחוזרת לפעילות רגילה. ערכנו לה בדיקות דם והם יצאו צקינות וגם צילום הרנטגן תקין הרופא הפנה אותנו למיפוי עצמות האם יש חשש למשהו חמור והאם בגלל שהכאב מורגש ברגל אחת זה מעורר שאלות שזה לא כאבי גדילה

לפי הסיפור לא נראה לי שיש צורך במיפוי אלא רק במעקב כי סביר שאלו כאבים שיחלפו עם הזמן, כל עוד הם לא קבועים

21/01/2015 | 09:19 | מאת: חני המשך

ברצוני להוסיף שלפני שנה וחצי ביתי קיבלה מכה חזקה ברגל שמאל ולא יכלה לדרוך על הרגל מזה חודש ימים , לפי הצילומים אז לא ראו שבר ואמרו שזה רק מכה חזקה השבוע בעקבות הכאבים ברגל שמאל נערך צילום נוסף והאורטופד אמר שהיא סבלה משבר אבל הוא התעכה האם יש קשר בין השבר בעבר (יש לציין שהיא לא גובסה ולא עברה טיפול פיזיוטרפיה) לבין הכאביםמלסירוגין שיש לה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים