כאבי גדילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/12/2014 | 11:32 | מאת: גליה

שלום! בני בן ה 6.8 סובל כנראה מכאבי גדילה קרוב לשנתיים , לא ברצף כמובן אבל בתקופות. לקחנו אותו לבדיקה (ללא U.S או XRAY ) והרופא אמר שזה כאבי גדילה, זה הגיוני שכ"כ הרבה זמן הוא סובל?? מה אפשר לעשות כדי לעקל עליו? הוא מתעורר המון לילות בגלל זה :( יש מצב שבחורף מחמיר הכאבים? , תודה רבה!

כן זה יכול להיות, צריך לניות המעקב רופא, אפשר לעשות עיסוי עם משחה כמו טראומיל למשל או אחרת, אם אין ברירה וההתקף חזק אז נורופן, בסופו של דבר זה חולף, כמובן אם זה נהיה קבוע לדבר מייד עם רופא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים