הילד צולע כבר חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/11/2014 | 21:39 | מאת: רינה

שלום בני בי ה4 נפל לפני חודש וחצי ולא הצליח לדרוך על הרגל מספר ימים ומאז הוא הולך בצליעה ברגל שמאל עשינו אולטרסאונד וגילינו מעט נוזל במפרק הירך וקיבל נקסים 10 ימים אבל הצליעה ממשיכה . לקחנו גם לציום אגן וירכיים ויצא תקין . הוא לא מתלונן על כאבים אבל הוא כל הזמן צולע גם בהליכה וגם בריצה , מה עליי לעשות ?? אני מפחדת שזה לא ישאר קבוע . האם זה נורמלי להמשיל לצלוע חודש וחצי אחרי נפילה ??

21/11/2014 | 08:48 | מאת: רינה

בפענוח של הצילום כתוב חסרים פרטים קליניים ממצא סקלרוטי מעל האצטבולום השמאלי, יתכן אי עצם חתום .האם זה תקין ?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים