בעיות הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/10/2002 | 09:04 | מאת: לימור

בני בן4 התחיל ללכת מאוד מאוחר והליכתו עדיין לא יציבה הוא הולך על קצות האצבעות ולא על כל כף הרגל הייתי אצל אורטופד והוא לא המליץ לי על כלום הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת תודה לימור

16/10/2002 | 22:08 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

העובדה שבנך איחר להתחיל ללכת מעלה חשד שמדובר בפגיעה מוחית . גם הליכה על קצה אצבעות יכולה להיות תוצאה של פגיעה מוחית. בכדי לתת לך חוות דעת נוספת צריך לקבץ את כל המידע הקשור בהריון, בלידה בתפתחות שלאחר הלידה, מחלות במשפחה וצריך לבדוק את הילד .

17/10/2002 | 10:19 | מאת: לימור

קודם כל תודה על ההענות! הילד עבר בדיקות מקיפות:גנטיות ct מוח שהיה תקין הוא במעקב אצל נירולוג שטוען שאין בעייה נירולוגית לעומת זאת הרופאה ההתפתחותית טוענת שיש בגלל הממצאים ושאלתי אליך האם אפשר דרך תחום האורתופדיה להתאים לו איזה שהוא מכשיר מדרסים או טיפול מיוחד שיקדם אותו? האם מיעוט קל במי שפיר יכול לגרום נזק? ולידה מוקדמת ב 6 שבועות תודה לימור!!!

מנהל פורום אורתופדיית ילדים