femoral anteveision

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/09/2014 | 01:09 | מאת: טליה

ד"ר זינגר שלום רב, כילדה בשנות ה-70 סבלתי מרגליים פונות פנימה.(בגיל 5 לערך) בזמנו טופלו ילדים באמצעות מכשיר עם נעליים וברזלים המגיעים עד למותן כולל שינה עם המכשיר. האם תוכל לרשום את שם המכשיר? בנוסף האם ידוע על נזקים שנגרמו לילדים שטופלו במכשיר זה? (הבנתי שהוכח שלא היה יעיל )

08/09/2014 | 01:16 | מאת: טליה

בנוסף האם יש מחקרים על נושא זה?

מעולם לא השתמשתי בזה (לפני תקופתי), הוכח כי אין כל צורך בטיפולים אלו היות ואינם עוזרים, מדובר בתופעה נורמלית שחולפת ב 875% מהמקרים ללא כל טיפול ואינה מהוה כל בעיה גם שאיה חולפת (למעט מקרים קיצוניים במיוחד בהם מומלץ על טיפול ניתוחי), אני מניח שזהו סוג של Derotation Brace

מנהל פורום אורתופדיית ילדים