תוצאות אולטרסאונד אגן ירך לתינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/08/2014 | 18:09 | מאת: שירה

ד"ר זינגר שלום רב, מתוצאות בדיקת אולטרסאונד אגן ירך שנערך לתינוקת שלי שבת 6 שבועות עולה כי יש חשש לאי בשלות פיזיולוגית באגן הירך השמאלי. אגן הירך הימני נמצא תקין. מה ההשלכות של תוצאה זו במידה ואכן זו האבחנה ? מה הטיפול? מה ניתן לעשות כעת עד למועד שנקבע לאורטופד ילדים? האם יש להמנע מדברים מסויימים? האם במצב זה של אי ודאות סופית לגבי האבחנהניתן ללכת עם מנשא של בייבי ביורן? אשמח לקבל תשובות לשאלותיי.

אי בשלות בד"כ חולפת מעצמה ויש צורך רק בביקורת. להשכיב הרבה על הבטן תחת השגחה בלבד. פרט לכך הכל כרגיל, אפשר להשתמש בבייבי ביורן.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים