תינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

06/08/2014 | 21:01 | מאת: דן

שלום רב, יש לי תינוק בן שבע חודשים, מאז שנולד הוא מקשיח את ידיו כאשר מנסים להרים לו אותם מעל גובה הכתפיים. אך מרים את ידיו בעזרת עזרה. כאשר שוכב על הבטן, הוא יודע לשחק עם צעצוע ממול לפנים. כמוכן, כאשר הוא ישן, הוא מישר את ידיו (לבד) מעל לראש. בנוסף, הוא אינו מתהפך באופן עצמאי. האם יש צורך לגשת לאורתופד בשני המקרים? תודה מראש

רוב הסיכויים שהכל תקין לגילו אך אפשר כמובן להיבדק ללא דחיפות אצל אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים